Interim Digital Officer

bedrijf business development

U bent voor een korte of langere tijd op zoek naar een interim online expert? Iemand die zich snel kan inwerken in lopende zaken om te zorgen voor continuïteit? Of iemand die op basis van een scherpe analyse de lijnen kan uitzetten voor een nieuw project binnen uw bedrijf? Geert Nijkamp is een echte teamspeler die leiding kan geven waar gevraagd. Iemand die altijd zijn kennis deelt om samen projecten tot een succes te maken.

Steeds sterker zullen bedrijven data en digitale technologieën (moeten) gaan gebruiken om de concurrentie voor te blijven en hun markten uit te breiden. Geert Nijkamp heeft vanaf 1996 ervaring met online marketing & sales en digitale technologiën. Hij deed op interimbasis korte en meerjarige projecten in vele sectoren. Bij MKB tot Top-500 bedrijven.

Vanuit zijn rijke langjarige ervaring kan Geert Nijkamp op strategisch niveau met visie de lijnen uitzetten waarbij hij ook op uitvoerend niveau weet wat er nodig is om voor de korte termijn de juiste stappen naar resultaat te zetten. Commercieel gezien zijn de bedrijfsdoelen en de klantwensen cruciaal om digitale technologieën tot een werkelijk succes te maken. Digitale technologieën zijn geen doel maar slechts een middel om doelen te bereiken.

Bel of Whatsapp mij voor meer informatie +31 638 727 868 of mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.