Strategiepartner / Kennisleverancier

bedrijf business development

U wilt (internationaal) groeien met uw bedrijf. Geert Nijkamp is daarvoor uw strategiepartner en kennisleverancier. Met internationale (online) marketing & sales ervaring vanaf 1996 en meer dan 100 trainingstrajecten kan Geert Nijkamp laten zien hoe u vanuit directieniveau een 'international business development strategie' ontwikkelt. Concreet houdt dit in de inzet van internet en digitale technologieën om uw export te vergroten. Waar begint die en hoe zijn het internet en digitale technologieën in de huidige tijd een essentiële aanvulling voor uw bedrijf? Een combinatie van ‘bricks & clicks’. Niet of/of maar en/en. Op een no-nonsense manier aan de hand van uw bedrijfssituatie krijgt u inzicht hoe de mogelijkheden van het internet en digitale technologieën zich voor uw bedrijf ontwikkelen tot exportverhogende International Business Development instrumenten.

Op basis van een analyse van de huidige stand van zaken binnen een bedrijf kan met een grote mate van zekerheid vastgesteld worden waar de groeikansen liggen voor uw bedrijf en met welke omzetverwachting.

Bel of Whatsapp mij voor meer informatie +31 638 727 868 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.